Välkommen till
Skårs Gård som är ett genuint familjeföretag.

Skårs Gård har varit en välkomnande mötesplats sedan 1997. Gården har anor från 1800-talet och familjen Fyrberg med föräldrar, syskon och barn rustade upp och skapade dagens skogsnära mötesplats i Gällinge. Sedan 2023 har arvet gått vidare till en ny familj som fortsätter utvecklingen av platsen.

För cirka 100 år sedan fanns både postkontor och lanthandel på gården.
Här finns något för alla. Cykla hit och ta en öl, eller ta med hela familjen och lek på ängarna, upplev vårt såpbubbelregn, eller ta en barfotapromenad i skogen.
Det är en oas för ett aktivt liv. Här kan du cykla, jogga, vandra och ha träningsläger mitt i naturen. Vi fixar fika, mat och övernattning medan du upptäcker skogsvägar, sjöar och blomfält.

Skårs gård passar utmärkt för konferenser, familjeträffar, eller bara ta en kopp kaffe. Här serveras vår omtyckta brunch, hemlagade glass och nygräddade våfflor. Vår ambition är att skapa en miljö som ska kännas välkomnande, med GLÄDJE, KRUBB och UTENJUT.
Välkomna önskar Sandra & Philip med personal

Skårs Gårds miljöpolicy

Vi vill kunna erbjuda våra kunder en så naturlig miljö som möjligt och därmed arbeta så miljöriktigt som möjligt. Företagets placering i landskapet gör frågan än viktigare att ta hänsyn till. Vill du veta mer om hur vi värnar om miljön så läs vår miljöpolicy här.

Image
Image

Besök oss på Skårs Gård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@skarsgard.se eller telefon 0300-54 20 07.