Brunchmeny

ADVENTSBRUNCH 18 & 19 samt 25 & 26 november.
Serveras kl 12.00-15.30
                                                                                          
Börja ert besök med hemkokt äppelglögg och pepparkakor.

Gårdsbakat bröd
Gårdens sillar, tofu skagen, rostad & gravad morot
Matjesill på en bädd av gulbetor, kapris, pepparrot & brynt smör
Kokt potatis

Juliga klassiker (och några överraskningar)e hur man f ettkkkkkkkk Skinka, Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, vild rödkål
Kanelrostad potatis, äpple, fänkål & rödlök
Pumpa & grönkålsgratäng
Saffransplättar med tahinisirap och vispad creme fraiche                        

Salladsbordet                                                                                 
Kimchislaw, kålrotssallad med citron & päron
Vintersallad med rostad pumpa, sötpotatis, granatäpple, svartkål & fetaost, citrussallad och klassisk rödbetssallad

På ostbrickan 
Västgöta kloster, brieost och ädelost med kex och hemkokt marmelad.

Efterrättsbordet m m m mmmmmm     m m m m m m m m m m  m
Till kaffet/teet njuter du av vår våffelbuffé med sylt och grädde samt hembakade kakor, bakade med smör, kärlek och julsmaker. Och en och annan överraskning.

Vi handlar med lokala råvaror efter säsong, därför kan tillgången medföra ändringar i menyn.

Pris: 299 kr/ person
Barn 13 kr/ år upp till 14 år

Välkomna!

Image
Image
ImageImage
Brunch
Låt förmiddagen sakta glida över till eftermiddag i sällskap med brunchen och dina vänner.

Läs mer här
Image
ImageImage
Vår Matfilosofi
Smakglädje. Vilket härligt ord! Det är precis vad vi försöker förmedla med vår mat.

Läs mer här
Image

Besök oss på Skårs Gård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@skarsgard.se eller telefon 0300-54 20 07.
Image