Brunchmeny
ADVENTSBRUNCH 18 & 19 samt 25 & 26 november.
Serveras kl 12.00-15.30
Börja ert besök med hemkokt äppelglögg och pepparkakor.
Gårdsbakat bröd
Gårdens sillar, tofu skagen, rostad & gravad morot
Matjesill på en bädd av gulbetor, kapris, pepparrot & brynt smör
Kokt potatis
Juliga klassiker (och några överraskningar)e hur man f ettkkkkkkkk Skinka, Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, vild rödkål
Kanelrostad potatis, äpple, fänkål & rödlök
Pumpa & grönkålsgratäng
Saffransplättar med tahinisirap och vispad creme fraiche
Salladsbordet
Kimchislaw, kålrotssallad med citron & päron
Vintersallad med rostad pumpa, sötpotatis, granatäpple, svartkål & fetaost, citrussallad och klassisk rödbetssallad
På ostbrickan
Västgöta kloster, brieost och ädelost med kex och hemkokt marmelad.
Efterrättsbordet m m m mmmmmm m m m m m m m m m m m
Till kaffet/teet njuter du av vår våffelbuffé med sylt och grädde samt hembakade kakor, bakade med smör, kärlek och julsmaker. Och en och annan överraskning.
Vi handlar med lokala råvaror efter säsong, därför kan tillgången medföra ändringar i menyn.
Välkomna!








Besök oss på Skårs Gård
