ImageImageImage

Bokning och pris

Image

Pris [Gäller exkl.moms]

För att göra det enkelt för dig, har vi ställt samman ett antal färdiga konferenspaket som du kan utgå från. Konferens mer än en dag? Begär separat offert. Välkommen till Skårs Gård och upplev en stjärnstund, din konferensdag med naturlig laddning.

Heldagskonferens

Pris per person i en konferenslokal, välkomstfika med stenugnsbakat bröd från gården och eftermiddagsfika med nybakad kaka, lunchbuffé inspirerad av naturens skafferi och med närproducerade råvaror, vatten, frukt, karameller, OH, trådlöst internet, LCD, konferensblock, blädderblock samt whiteboard.

Från. 450:-/person


Halvdagskonferens

Pris per person i en konferenslokal, välkomstfika med stenugnsbakat bröd från gården, lunchbuffé inspirerad av naturens skafferi och med närproducerade råvaror, vatten, frukt, karameller, OH, trådlöst internet, LCD, konferensblock, blädderblock samt whiteboard.

Från. 375:-/person


Konferens med övernattning

Pris per person i en konferenslokal, boende del i stuga, välkomstfika med stenugnsbakat bröd från gården och eftermiddagsfika med nybakad kaka, lunchbuffé inspirerad av naturens skafferi och med närproducerade råvaror, 2-rätters middagsbuffé, frukost med stenugnsbakat bröd från gården, vatten, frukt, karameller, OH, trådlöst internet, LCD, konferensblock, blädderblock samt whiteboard.

Från. 1 495:-/person


Aktiviteter och föreläsning

Aktiviteterna och föreläsningarna har sitt ursprung kring begreppet ”utenjut” och är till för att upplevas. Välj bland våra olika paket och hitta det som passar just din/er grupp, som vill ha en kul och härlig upplevelse. Vill ni ha en extra boost i arbetslaget? Välj paket, ”10 goda vanor”! Aktiviteten handlar om att hjärnan utvecklas av att ha roligt. Den förändras av intryck och är inte likadan ikväll när du går och lägger dig som imorse när du vaknade. Ta vara på vad du gör under dagen. Vi vill visa dig hur!

Paket 1 | Gårdskamp [29 Maj - 1 oktober]

Gör upp vem som är bäst på grenar som slangbellan, linjalen eller labyrinten…

Pris 100:-/person [exkl. moms]


 
Image
ImageImage
Lokaler
Välj bland fyra olika lokaler med massor med olika möjligheter.


Läs mer här
Image
ImageImage
Pris
Här kan du läsa om våra prisupplägg och vad som ingår.


Läs mer här
Image
ImageImage
Konferenskoncept
Läs om vårt spännande recept för en lyckad konferens.


Läs mer här
Image
ImageImage
Bokning
Skicka en bokningsförfrågan till oss.


Läs mer här
Image
ImageImage
Aktiviteter
Aktiviteterna har sitt ursprung kring begreppet ”utenjut” och är till för att upplevas.

Läs mer här
Image
ImageImage
Föreläsning - 10 goda vanor
Boka föreläsningen som får hjärnan att le.


Läs mer här
Image
Image

Besök oss på Skårs Gård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@skarsgard.se eller telefon 0300-54 20 07.