Image
Image

Aktiviteter

Skårs Gård erbjuder en mängd olika aktiviteter som passar för möhippor, jaktlaget, grannarna och andra som vill ha en kul och härlig upplevelse. Aktiviteterna har sitt ursprung kring begreppet ”utenjut” och är till för att upplevas. Välj bland följande paket och hitta det som passar just din/er grupp.För mer info eller bokning ring 0300-54 20 07 eller maila oss på info@skarsgard.se
Image

Förmiddagslycka -
[1 maj - 30 september]


Image

Unna dig och dina kamrater en fantastisk start på dagen. Med paketet förmiddagslycka får möhippan, tjejgänget eller grannarna en dag att minnas.

Start vid kl. 11 med gårdens hemgjorda gelato och ett glas bubbel.

Gårdskamp, gruppen kastar sig ut på vår stora gräsmatta för att göra upp vem som är bäst på grenar som slangbellan, linjalen eller labyrinten…

Efter kampen avnjuter ni vår härliga crêpes. 


Pris: 410:-/person [inkl.moms]

Gårdskamp -
[30 april - 26 oktober]

Image

Gör upp vem som är bäst på grenar som slangbellan,
linjalen eller labyrinten…

Pris: 125:-/Person [exkl.moms]

Workshop med naturen som tema

Image
En workshop som stimulerar sinne, hjärta och hjärna. Med naturen som tema får du praktiska råd för hur du kan jobba med glädje, krubb och utenjut. Ex. tillverka en härlig björklövskrubb och lära dig allt om björkens fantastiska egenskaper.
Pris: 175:-/person [inkl.moms]

Cykla runt Skårs Gård

Image
Runt oss på Skårs Gård finns oslagbart vacker natur. Du kan välja att utnyttja någon av alla våra härliga aktiviteter här på gården. Se paket nedan.

Men det finns mycket att upptäcka i vår vackra natur runt Skårs Gård. Du kan bland annat vandra, springa och cykla. Varför inte utnyttja vår vackra natur och dess cykelleder? Från Skårs Gård når du både Kattegattleden och Sverigeleden.

Nedan kan du läsa mer och ladda ner kartor.Sverigeleden

Kattegattleden
Image

Besök oss på Skårs Gård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@skarsgard.se eller telefon 0300-54 20 07.