Höstvistelse på Skårs Gård
Fredag-Lördag
Lördag-söndag
Till och med 21 november

Vuxen: 995:-/person och natt | Barn: 40:-/år upp till 14 år

Ett weekendpaket både för det lilla sällskapet eller det stora sällskapet upp till 20 personer. Njut av varandra, god mat, vacker natur och skön stämning.

Detta ingår:

Detta ingår; 

Lunch från vår höstbuffé
Till kvällsmat Välj Fisksoppa eller Gulaschsoppa med rotgrönsaker och nötfärs från Högens Gård ( ditt sällskap väljer en soppa).

Till kaffet Gårdens kaka ( man tar med egen dryck)

Frukostpåse innehållande bröd, smör, pålägg, yoghurt, flingor,  juice och kaffe.

Tillgång till gemensamhetslokal, städning av stuga. 
Stugorna du bor i är enkla, fräscha och moderna med WC/dusch och en liten uteplats.

Bäddlinnen ingår ej. Går att hyra för 125 kr/set.

Detta paket går endast att boka via mail eller telefon.

Höstvistelse på Skårs Gård ”Lilla paketet”

Lunch från vår Höstbuffé.
Ni tar själva med grillmat och frukost. 

Logi i stuga, ta med egna lakan och städar stugan efter sig.
Tillgång till vårt utematlagningskök där det finns grill, en kylskåpshylla till varje stuga, kaffebryggare, porslin som man lånar och diskar själv.

Tillgång till gemensamhetsrum.

Pris per vuxen: 595 kr/person
Pris per barn: 30 kr/år upp till 14 år

Image
Image

Boende

På Skårs Gård finns ett varierat utbud av logimöjligheter i nära anslutning till skogen och promenadstigarna. Vi erbjuder i dagsläget 2- och 5-bäddstugor med plats för 24 övernattande gäster samt en nybyggd ställplats med plats för sex husbilar. Från oss är det endast 40 minuter till Göteborg, Ullared och Borås. Bra att veta om du känner för en lugn och skön vila efter en dag i shoppingens tecken. Stugorna är populära för kompisgäng, som går att kombinera med god mat och aktiviteter.Stugorna är också uppskattat boende vid våra 2-dagarskonferenser. Efter middagen på kvällen och kvällspromenaden sover man gott. Har din konferens fler än 24 gäster som vill övernatta? I så fall har vi nära samarbete med en annan stuguthyrare 5 minuter från Skårs Gård. Vi ordnar givetvis transport till och från konferensen.

Det går även bra att boka boendet via www.booking.com

Image
Image
Image
Image Image
Ställplatser för husbil

Ställplats med mysigt läge på Skårs Gård. Det finns sex platser med el.Service: Tillgång till toaletter, duschar, soptömning, gårdsbutik, värdshus, glass och vackra promenadstråk.

Pris: 180:/bil och natt inkl. el
Image Image
4 och 5-bäddstugor, 20 m²

Ljusa, luftiga och personligt inredda stugor. I stugorna finns det plats för fem personer. Stugorna är försedda med dusch, handfat och toalett, vattenkokare för kaffe och te, täcke och kuddar. Rökning ej tillåtet. Lakan ingår inte. Går att hyra för 125:-/set.

Image Image
2-bäddstugorna, 12 m²

2-bäddstugorna är mysiga stugor för två personer med enklare standard. Stugorna är försedda med två sängar, vattenkokare för kaffe och te, täcke och kuddar. Det finns inte vatten eller avlopp indraget, men WC och dusch finns i huvudbyggnaden. Rökning ej tillåtet. Lakan ingår inte. Går att hyra för 125:-/set.


Image

Boka ett Besök hos oss på Skårs Gård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@skarsgard.se eller telefon 0300-54 20 07.