Boende

På Skårs Gård finns ett varierat utbud av logimöjligheter i nära anslutning till skogen och promenadstigarna. Vi erbjuder i dagsläget 2- och 5-bäddstugor med plats för 24 övernattande gäster samt en nybyggd ställplats med plats för sex husbilar. Från oss är det endast 40 minuter till Göteborg, Ullared och Borås. Bra att veta om du känner för en lugn och skön vila efter en dag i shoppingens tecken. Stugorna är populära för kompisgäng, som går att kombinera med god mat och aktiviteter.Stugorna är också uppskattat boende vid våra 2-dagarskonferenser. Efter middagen på kvällen och kvällspromenaden sover man gott. Har din konferens fler än 24 gäster som vill övernatta? I så fall har vi nära samarbete med en annan stuguthyrare 5 minuter från Skårs Gård. Vi ordnar givetvis transport till och från konferensen.

Det går även bra att boka boendet via www.booking.com

Image
Image
Image Image
Ställplatser för husbil

Ställplats med mysigt läge på Skårs Gård. Det finns sex platser med el.Service: Tillgång till toaletter, duschar, soptömning, gårdsbutik, värdshus, glass, internet och vackra promenadstråk.

Pris: 160:/bil och natt inkl. el
Image Image
5-bäddstugorna, 20 m²

Ljusa, luftiga och personligt inredda stugor. I stugorna finns det plats för fem personer. I allrummet finns två våningssängar med fyra bäddar, en bäddsäng och sittpuffar. Stugorna är försedda med dusch, handfat och toalett, vattenkokare för kaffe och te, täcke och kuddar. Rökning ej tillåtet. Lakan ingår inte. Går att hyra för 125:-/set.


Image Image
2-bäddstugorna, 12 m²

2-bäddstugorna är mysiga stugor för två personer med enklare standard. Stugorna är försedda med två sängar, vattenkokare för kaffe och te, täcke och kuddar. Det finns inte vatten eller avlopp indraget, men WC och dusch finns i huvudbyggnaden. Rökning ej tillåtet. Lakan ingår inte. Går att hyra för 125:-/set.


Image
Stjärnvistelse vid Drakgrottan
Lördag-söndag 2/5-28/6 (midsommarhelgen stängt)
4/7-16/8 Öppet för bokning varje dag.
Vuxen: 995:-/person och natt | Barn: 40:-/år upp till 14 år

Ett weekendpaket både för det lilla sällskapet eller det stora sällskapet upp till 20 personer. Njut av varandra, god mat, vacker natur och skön stämning.

Detta ingår:
Höstmeny från Gården.
På kvällen värmer ni en härlig soppa med tillbehör och en god  äppelpaj till efterrätt.

Vi lager och ni värmer!
(råvaror från Hallands gårdar)

Tillgång till samlingsrum för ert sällskap under kvällen.
Logi i stugan [exkl.lakan] Fukostpaket ingår. 

Vid ankomst serveras ni vår uppskattade höstmeny på gården. Sedan finns det möjlighet att köpa till valfria aktiviteter, eller bara njuta av skogen med en långpromenad. Stjärnvistelsen är speciellt anpassad för att göra er vistelse så perfekt som möjligt.

Köket har förberett ett soppmeny efter säsongens råvaror som ni kan njuta av tillsammans. Vi lagar och ni värmer. Dra på er varma filtar och tänd levande ljus. Natten blir gärna lång i denna inspirerande miljö. Samtalen verkar aldrig ta slut… På morgonen serverar vi ett frukostpaket. Stugorna du bor i är enkla, fräscha och moderna med WC/dusch och en liten uteplats.

Bäddlinnen ingår ej. Går att hyra för 125 sek/set.

Detta paket går endast att boka via mail eller telefon.

Image
Image

Boka ett Besök hos oss på Skårs Gård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@skarsgard.se eller telefon 0300-54 20 07.