Image Image Image

Boende

På Skårs Gård finns ett varierat utbud av logimöjligheter i nära anslutning till skogen och promenadstigarna. Vi erbjuder i dagsläget 2- och 5-bäddstugor med plats för 24 övernattande gäster samt en nybyggd ställplats med plats för sex husbilar. Från oss är det endast 40 minuter till Göteborg, Ullared och Borås. Bra att veta om du känner för en lugn och skön vila efter en dag i shoppingens tecken. Stugorna är populära för kompisgäng, som går att kombinera med god mat och aktiviteter.Stugorna är också uppskattat boende vid våra 2-dagarskonferenser. Efter middagen på kvällen och kvällspromenaden sover man gott. Har din konferens fler än 24 gäster som vill övernatta? I så fall har vi nära samarbete med en annan stuguthyrare 5 minuter från Skårs Gård. Vi ordnar givetvis transport till och från konferensen.
Image
Image
Image Image
Ställplatser för husbil
Ställplats med mysigt läge på Skårs Gård. Det finns sex platser med el.Service: Tillgång till toaletter, duschar, soptömning, gårdsbutik, värdshus, glass, internet och vackra promenadstråk.
Pris: 140:/bil och natt inkl. el
Image
Image Image
5-bäddstugorna, 20 m²
Ljusa, luftiga och personligt inredda stugor. I stugorna finns det plats för fem personer. I allrummet finns två våningssängar med fyra bäddar, en bäddsäng och sittpuffar. Stugorna är försedda med dusch, handfat och toalett, vattenkokare för kaffe och te, täcke och kuddar. Rökning ej tillåtet. Lakan ingår inte. Går att hyra för 100:-/set.

Pris: 405:-/person och natt
Image
Image Image
2-bäddstugorna, 12 m²
2-bäddstugorna är mysiga stugor för två personer med enklare standard. Stugorna är försedda med två sängar, vattenkokare för kaffe och te, täcke och kuddar. Det finns inte vatten eller avlopp indraget, men WC och dusch finns i huvudbyggnaden. Rökning ej tillåtet. Lakan ingår inte. Går att hyra för 100:-/set.

Pris: 405:-/person och natt
Image
Image
Stjärnhelg/ All inclusive
Vuxen: 995:-/person och natt | Barn: 40:-/år upp till 14 år
Ett weekendpaket både för det lilla sällskapet eller det stora sällskapet upp till 20 personer. Njut av varandra, god mat, vacker natur och skön stämning. Vi kallar det All Inclusive.

Detta ingår:
Brunch
Värmande middagssoppa med hembakat bröd och tillbehör + smarrig paj med vaniljsås
Tillgång till samlingsrum för ert sällskap under kvällen
Logi i stugan [exkl.lakan]
Vår populära chokladfrukost


Vid ankomst serveras ni brunchbuffé på gården. Sedan finns det möjlighet att köpa till valfria aktiviteter, eller bara njuta av skogen med en långpromenad. All Inclusive är speciellt anpassade för att göra er vistelse så perfekt som möjligt.

Köket har förberett en värmande soppa som ni värmer själva när det passar er. Njut av den i samlingsrummet på kvällen för att kunna sitta i lugn och ro med ditt sällskap. Dra på er varma filtar och tänd levande ljus. Natten blir gärna lång i denna inspirerande miljö. Samtalen verkar aldrig ta slut… På morgonen serverar vi chokladfrukost i chokladhuset. Stugorna du bor i är enkla, fräscha och moderna med WC/dusch och en liten uteplats.

Bäddlinnen ingår ej. Går att hyra för 125 sek/set.
Image
Image

Boka ett Besök hos oss på Skårs Gård

För frågor och bokning är du välkommen att kontakta oss på info@skarsgard.se eller telefon 0300-54 20 07.